17.8.09

pc fair kb mall..13-14-15.8.2009,,habis duit aku:c
















pada suatu petang yang hening....Arghh,.xde moodla nak wat ayat puitis ni,,ok..haritu ade pc fair kat kb Mall..aku dah bajet nak beli kamera dari awal lagi.my mom and my pa pown dan agree with my request,,so aku ajak member baik aku zaki namenye,,(timbalan YDP um nilam puri),,dia jadi pembonceng,aku jadi penumpang motornye...sampai sane dalam kol 4,,kelihatan orang ramai berkeliaran di sekitar tapak pc fair tu,,ade yg bertopeng lagi,,almaklumlah,,h1n1 masih mengganas,,aku tutup ngn kertas iklan yang diberi oleh peniaga je,,,pastu Zaki bagitau dia ada kelas kol 4.30..aduhai kesiannya dia,,terpaksa korbankan kelas kalam die demi menemani aku,,Zaki kaulah sahabatku dunia akhirat..(";)aku pown jumpa kamera yg aku minat..olympus warne biru,,rm399 including charger,,aku pown kuarkan duit rm500..pas dapat resit pembelian kamera,,aku teringin nak beli speaker,,teringin punye teringin,,aku pown beli la speaker sonic gear ade bass rm59 selepas tawar menawar drp rm69..perut dah berkeroncong,,duit aku pown dah susut,,tapi hati puas,,almaklumlah,,dapat restu parent..so,,pas settle pembelian harta dunia tu,,Zaki si pemurah belanja aku makan,,Thanks so much..pas makan, solat Asar dan kami tiba di Apium jam 7 lebih..Alhamdulillah

3 comments:

jai.jezz ^.~ said...

kau dah ajak zaki pastu dia pulak blanja kau makan.?? ader ke patot..?? ishk..~ ishk..~ weih olympus tu leh masuk dlm air tak..?? murah gak kan harge dia..

Dr Asy said...

jezz..zaki yang nak belanja la,,die tau kawan baik die ni dah hbs bnyk duit,,itula namenye ukhwah fillah(",)..murahla juga,,,xleh masuk airla,,camera biase je..

Dr Asy said...

ade ym x jezz??