22.11.09

Kursus Oh Kursus..SELAMAT DATANG KE AGRO RESORT SETIU
Pada 20/21.11.2009.Segerombolan pelajar dan Penyelia(staf)APIUM Nilam Puri telah berada di Agro Resort Setiu untuk menghadiri kursus organisasi.Tujuan Kursus ini diadakan adalah untuk pemantapan pengurusun sesebuah organisasi.Alhamdulillah ana berpeluang untuk menghadiri program sebegini rupa.

Datuk Azrae(TNC Universiti Malaya)turut hadir dalam program ini untuk memberikan motivasi kepada kami.Selain itu beberapa Fasilitator yang hebat turut serta dalam Kursus ini.

Secara keseluruhannya.Program ini sangat menarik walaupun diselubungi oleh hujan yang tidak henti-henti menyuburkan tanaman ciptaan ALLAH dan menguji manusia yang terpilih dengan banjir.

Info:*suatu ketika dahulu dalam jam 2 pagi.Kami dikejutkan dengan latihan kebakaran.Seluruh warga Apium bergegas ke dewan.kalaulah kesemua pelajar APIUM dapat menghadiri Musolla dengan bilangan seperti latihan kebakaran ni....hmm

*Pihak pensyarah APIUM Nilam Puri bersemangat untuk mewujudkan BIAH LUGHATUL AROBIAH.Kesemua surat dan pertuturan dalam bahasa Arab.Alhamdulillah.Ini yang ana tunggukan selama ini.Harap-harap dapat mahir berbahasa Quran.

*Pada 14/15.11.2009 telah diadakan Seminar Kebangsaan Pengurusan Masjid Kali Ke2 di APIUM.Hebat..