15.9.09

SOALAN SPOT??

fikir raye,dibatasi dengan pekse..hmmm..bnyknye dugaan dok kat umah ni..dah bape hari saya cuti,,tapi sekali pown tak baca buku.,
dah tau nak peksa,,tapi wat2 macam xtau ja.Ya ALlah,,lemahnya aku..xboleh jadi ni..kalau xbersedia,,nak jawab apa peksa nanti..takkan nak tiru kot cik radi.,.jangan!!!!so.time cuti ni bnyk la soalan2 spot yang menjengah ke muka hp cHina ku..eventhough kita xleh brgantung sepenuhnya pada soalan spot..at least,kita dapat tau gak nak baca apa kan,,takkan nak baca satu kitab kot,,futhermore,kita mampu bersedia awal,entah2,soalan spot tu betul2 keluar kan..consequently,aku kene belajar jugak sekarang,,kene start dari sekarang..TAKBIRR..ceh semngat je lebih..hipokrit2..dahla..jom study..

Info:harini teman mak pergi Specialist,check mata beliau..alhamdulillah..dah beransur pulih,pastu g umah tok dan opah(sebelah mak) di silibin,lame tak jenguk diorg.

No comments: